Meteen naar de inhoud

Nature fitness Train on the best outdoor fitness equipment The sky is the limit Be the best Double vitamine-D with this sunny workout Fitness Specialist For Seniors Bring the Gym outside Sport connects Workout together If you have a body you are an athlete No boundaries

Welkom bij Denfit

Bij Denfit weten we wat er nodig is om je lichaam in vorm te houden en tegelijk te profiteren van de andere voordelen die sporten biedt. Als toonaangevende leverancier van outdoor fitnesstoestellen hebben we een enorm groot assortiment producten waarmee je kunt afvallen, fit kunt worden (en blijven) en kracht kunt opdoen.

Al ruim 20 jaar (sinds 2001) ontwikkelen en leveren wij fitnessapparatuur voor buiten in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Australië. In tegenstelling tot traditionele leveranciers van fitnessapparatuur, richten we ons op groepen mensen in plaats van op individuen. Dit doen we, omdat we ervan overtuigd zijn dat de juiste fitnessapparatuur voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn. Mensen van alle leeftijdsgroepen moeten de toestellen kunnen gebruiken. Onze toestellen geven de omgeving tevens een aantrekkelijker aanzien. Of je nu op zoek bent naar Streetworkout – Calisthenics producten of professionele outdoor trainingsapparatuur zoals de Sportpoint en Fitpoint? wij bieden je de meest uitgebreide selectie outdoor fitnessapparatuur die gebruikt kan worden zonder begeleiding. Dus kijk rond op onze website en kies je outdoor fitnesstoestellen.

Fitness specialist voor senioren

De meeste landen hebben te maken met vergrijzing van de bevolking. Dit is in veel landen in Europa, Azië en Australië een grote uitdaging geworden voor overheden en gemeentes. Sporten en bewegen helpt je om fit te blijven, zelfs op een hogere leeftijd. Het helpt je aan een goede conditie en maakt je fitter, zowel lichamelijk als geestelijk. Het vermindert ook de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft ook als voordeel dat je langer de activiteiten kunt doen, die je graag doet.

Denfit heeft een groot assortiment van gebruiksvriendelijke toestellen voor senioren. We hebben onze outdoor fitnesstoestellen zo aangepast, zodat senioren fit en gezond kunnen blijven, terwijl men geniet van sociale interactie. Naast onze reeks toestellen voor senioren hebben we ook een ruim aanbod aan toestellen die geschikt zijn voor inclusieve gebruikers

EN16630

In 2015 waren wij één van de eerste bedrijven die al haar outdoor fitness toestellen gecertificeerd had volgens EN16630.

EN16630 is de Europese Norm voor “Permanent geïnstalleerde fitnessapparatuur voor buiten”. Deze norm omvat algemene veiligheidseisen voor de fabricage, installatie, inspectie en onderhoud van permanent geïnstalleerde, vrij toegankelijke fitnessapparatuur voor buiten. In het verleden werden EN1176 en EN957 gebruikt voor outdoor fitnesstoestellen, maar dit leidde vaak tot verwarring over veiligheidskwesties. De nieuwe norm wordt toegejuicht, omdat het elke verwarring wegneemt.
Denfit producten met EN 16630 certificering zijn: Professional Sportpoint, Gym, Nature Fitness, Gym Combi’s, Basix, StreetWorkout, Crosstraining, Obstacle Run, FitPoint en PaceWalk.