Ga naar de inhoud

Onze Geschiedenis

In 2001 werd Denfit opgericht met als missie de fitnesswereld revolutionair te veranderen. Het eerste prototype van de Fitpoint werd geïntroduceerd op de FitVak-beurs in Utrecht in 1997, gevolgd door het prototype van de Sportpoint in 2000. Het enthousiasme was overweldigend, wat ons in 2001 motiveerde om Denfit officieel te lanceren. Onder het visionaire leiderschap van oprichter Annie van der Kooi en sinds 2014 met mede-eigenaar Jeffrey Kerkhof, heeft Denfit vanaf dat moment de standaard gezet voor innovatieve oplossingen voor outdoor fitness.

Ons doel? Mensen aanmoedigen om buiten te sporten, zonder gedoe van sportschoolabonnementen of toezicht. We begonnen in gebieden waar jongeren vaak te vinden waren en onze unieke aanpak kreeg snel momentum.

In 2006 kregen de FitPoint en SportPoint een revolutionaire make-over, waardoor ze de industrie voorgoed veranderden. We breidden uit binnen Europa en ook ver daarbuiten. Vandaag staat Denfit synoniem voor herkenbaar design, stevigheid en topkwaliteit, met meer dan 200 producten en een wereldwijd netwerk van 40+ agenten.

Met trots gevestigd in Amsterdam en met productie in Staphorst, zijn onze wortels stevig verankerd in Nederlands vakmanschap. De hechte gemeenschap van Staphorst, bekend om zijn sterke arbeidsethos en loyaliteit, stimuleert onze toewijding aan excellentie.

De laatste jaren groeit het besef van de voordelen van buiten sporten, vooral tijdens de COVID-19-pandemie. Als voorvechters van een gezonde levensstijl zijn we trots om voorop te lopen in deze beweging, waarbij we individuen aanmoedigen om outdoor fitness te omarmen en een gezonder leven te leiden.

“Denfit, where outdoor fitness meets perfection”

1997
2001
present
2001
present