Ga naar de inhoud

Wij zijn Denfit

Superleuk dat je ons gevonden hebt. Wij houden ervan om de dingen anders aan te pakken bij Denfit. Of je het nu hebt over het ontwerpen en ontwikkelen van onze toestellen of de manier waarop wij met de eindgebruikers en onze agenten omgaan. Dankzij onze energie, sportieve input, inzet en ondernemerschap zijn wij als merk en bedrijf succesvol. Bij ons staat de kwaliteit en diversiteit van onze producten en ons bedrijf voorop. De sfeer binnen Denfit is persoonlijk, gezellig, dynamisch en professioneel. Er wordt hard gewerkt met een echte drive! Daarom zijn we altijd bezig ons te optimaliseren, want het kan altijd beter, sneller, slimmer.

Als je onze kernwaarden leest, weet je precies welk bedrijf er achter de outdoor fitnesstoestellen zit. Toestellen, die iedere plek in een inspirerende fitnesslocatie veranderen. Hieronder geven we een korte uitleg over onze waarden.

Company values

VALUE 1:

BE EAGER AND DARE TO STAY DIFFERENT: WE ARE ENTREPRENEURS

Met drive, lef en een onderscheidende, soms zelfs eigenwijze visie hebben we Denfit groot gemaakt. Daarom staat deze waarde voor ons ondernemersbloed. Wij zijn eager om de eerste en de beste te zijn in alles, en we zijn niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Juíst daar zien wij kansen! En als wij een kans zien, dan gaan wij ervoor.

VALUE 2:

WOW THE CUSTOMER

Bij Denfit streven we ernaar om met een persoonlijke aanpak de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Wij houden van duidelijkheid en dat we onze afspraken nakomen, is vanzelfsprekend. Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen. Daarnaast denken wij ook proactief mee. Ons hoogste doel is namelijk om onze klanten te verrassen. En onze klanten, dat zijn niet alleen onze agenten/dealers, maar ook de sporters, installateurs en vervoerders.

VALUE 3:

DREAM BIG AND PURSUE YOUR DREAMS, EVERY DAY!

De toekomst bepaal je zelf, dus durf te dromen! Met focus, creativiteit en doorzettingsvermogen ontwikkelen wij toestellen om dromen waar te maken.
We zijn ons bewust van onze eigen grenzen én van de mogelijkheden om die te verleggen

VALUE 4:

BUILD AND ACHIEVE RESULTS TOGETHER

Samen behaal je grotere successen. Iedereen heeft andere talenten en de synergie ervan leidt tot de beste resultaten. Het is de kunst om anderen op hun kracht te waarderen en hierop in te zetten. Bovendien is het veel leuker om succes samen te vieren.

VALUE 5:

BE HUMBLE

Iedereen binnen Denfit heeft zijn eigen kwaliteiten, en draagt tegelijkertijd bij aan het grotere geheel. En daarbij iedereen is even belangrijk. Wij maken geen onderscheid en kijken altijd naar het grote plaatje. En we zijn dankbaar.

VALUE 6:

CREATE AND EXPERIENCE FUN AND BE HAPPY

Hoe divers alle mensen met wie wij samenwerken ook zijn in achtergrond of opleiding, we zijn gelijkgestemd in enthousiasme en energie. Die energie brengen we ook over op onze omgeving. Werken moet vooral leuk zijn. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten en de sporters. Samen met hen bedenken we de meest creatieve oplossingen.

VALUE 7:

FAIL FAST, LEARN FAST, IMPROVE FASTER!

Deze value is de belangrijkste van allemaal, want hij staat voor de manier waarop wij dingen doen bij Denfit. We denken en doen tegelijk; snel en altijd oplossingsgericht. Wij zijn continu bezig om te verbeteren in alle factetten; ieder foutje, hoe klein ook, moet eruit. Bij Denfit zien we elk probleem als een nieuwe kans om te groeien.