Ga naar de inhoud

Kwaliteit

Denfit staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen We gebruiken een strikt kwaliteitscontrolesysteem en blijven onze producten voortdurend verbeteren. Alle toestellen voldoen aan de Europese Fitnessnorm EN16630, inclusief de op maat gemaakte toestellen. Ons toegewijde team ontvangt uitgebreide training om onze kwaliteitsnormen te handhaven, wat resulteert in een zeer laag aantal klachten. Bij Denfit is kwaliteit niet alleen een belofte – het is onze passie.

"Als een familiebedrijf van de tweede generatie werkt Studio 21 al meer dan 15 jaar samen met Denfit, met als focus het verbeteren van openbare ruimtes in Slowakije en de Tsjechische Republiek. We waarderen diep het streven van Denfit om producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren en het feit dat ze altijd onze deadlines nauwkeurig halen. Bovendien, als een familiebedrijf, resoneren we met de kernwaarden van Denfit en koesteren we de sterke persoonlijke relatie die we hebben opgebouwd met de eigenaren."

"Kwaliteit vormt de hoeksteen van Denfit-producten, en daar zijn we enorm trots op. Ons team, van ingenieurs en productie tot assemblage, zet zich in om producten van ongeëvenaarde kwaliteit te leveren. Elk toestel wordt nauwkeurig vervaardigd, met oog voor elk detail. Door gebruik te maken van digitale middelen hebben we een robuust kwaliteitsborgingssysteem opgezet, zodat elk product voldoet aan de hoogste normen voordat het bij de eindklant terechtkomt."

"LibraPlay verkoopt en installeert al bijna 20 jaar Denfit outdoor fitnesstoestellen op de Belgische markt. Sinds 2009 hebben we met veel succes 18 gevangenissen uitgerust met Denfit sportpoint. Naast het fraaie uiterlijk en de verschillende uitgebreide assortimenten, inclusief op maat gemaakte oplossingen, biedt Denfit producten met een zeer hoge kwaliteitsstandaard. In al die jaren, zelfs met producten die 15 tot 20 jaar geleden zijn geïnstalleerd, hebben we nooit ernstige kwaliteitsproblemen gehad, en klanten waarderen dit hoge niveau van kwaliteit en duurzaamheid. Zelfs als er een probleem optreedt, worden er altijd zeer snelle oplossingen geboden door Denfit, zodat klanten direct op de hoogte kunnen worden gebracht van oplossingen."

"Tijdens mijn bezoeken aan de fabriek en interacties op het veld heb ik Denfit's onwankelbare toewijding aan excellentie gezien. Van de nauwgezette aandacht voor detail in het productieproces tot de duurzaamheid en prestaties van de uiteindelijke producten, Denfit stelt de lat hoog voor kwaliteit. De toewijding van het team om deze normen te handhaven is echt prijzenswaardig en weerspiegelt Denfit's passie om eersteklas toestellen te leveren die de verwachtingen overtreft."