Ga naar de inhoud

Innovatie

Denfit investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve fitnessoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en eindgebruikers. Ontwikkeld door experts met verstand van trainen, garanderen onze toestellen effectiviteit. We ontwikkelen slimme toestellen met verstelbare gewichten en/of multifunctionele toestellen, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Zo zet Denfit de standaard voor moderne fitnesservaringen!

"Ik woon al heel lang in Amsterdam-Bijlmermeer, en hier zie je me squaten op de Denfit toestellen. Toen was ik nog jong, want het was in 2001 😊. Ik nam altijd een stukje hout mee om mijn houding te behouden, maar er was ook een stoel voor zittende training. We brachten allerlei dingen mee, en iedereen respecteerde ze zodat we er dagelijks mee konden trainen. Ik geniet hier elke dag van het sporten; het is gratis en we hebben een goede band met elkaar. We helpen elkaar en maken plannen samen. In de sport spreek je altijd dezelfde taal. In 2010 werd het oude model naar een andere buurt verplaatst, en kregen we het nieuwe model. Mijn favorieten zijn de toestellen met verstelbare weerstand. Onze buurt is er erg blij mee. Het is al meer dan 20 jaar, en het is een integraal onderdeel van mijn dagelijkse routine 😊. Het houdt me fit!"

"Ik beschouw mezelf als gelukkig dat er Denfit toestellen zijn geïnstalleerd in mijn buurt, vlakbij mijn huis. Ik gebruik de buitensporttoestellen al een tijdje, en het is sindsdien een integraal onderdeel van mijn fitnessroutine geweest. Dankzij deze toestellen kan ik genieten van effectieve en plezierige buitenworkouts, die me helpen mijn fitnessdoelen gemakkelijk te bereiken. Wat Denfit echt onderscheidt, is dat je gewoon kunt voelen dat ze echt weten waar ze het over hebben als het gaat om anatomie en fitness. Hun apparatuur is super handig, met die verstelbare gewichten, zodat ik mijn trainingen precies kan afstemmen op mijn trainingsdoelen, elke keer weer."

"Onze samenwerking met Denfit begon in het begin van 2018. Onze initiële taak was het ontwikkelen van drie nieuwe toestellen voor een revalidatiecentrum in Haapsalu, Estland. De samenwerking is buitengewoon succesvol gebleken. Communicatielijnen zijn kort en Denfit reageert altijd snel en doortastend. Dit sluit perfect aan bij de manier waarop wij opereren bij ons bedrijf, MUUW. Het resultaat is een mooie en levendige locatie, speciaal ontworpen voor mensen die leren omgaan met rolstoelen. Het Haapsalu-centrum blijft zeer tevreden over de geboden faciliteiten, wat heeft geleid tot een uitbreiding van rolstoeltoegankelijke toestellen in augustus 2022."