Ga naar de inhoud

Betrouwbaarheid

Als eerste in Europa zijn we al sinds 2001 actief en heeft Denfit een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner met een lange geschiedenis van tevreden klanten. Bij Denfit staat de klant altijd voorop. Ervaar zelf het verschil met Denfit!

"Onze samenwerking met Denfit begon in 2005 en ze hebben ons nooit teleurgesteld in de loop der jaren. De producten van Denfit hebben consequent bewezen betrouwbaar te zijn, met minimale downtime en uitzonderlijke prestaties. Deze betrouwbaarheid zorgt voor gemoedsrust bij onze klanten en verhoogt hun algehele tevredenheid met onze oplossingen. Het werken met dergelijk betrouwbare producten en ondersteuning maakt het voor ons gemakkelijk, zodat we ons kunnen concentreren op verkopen."

"Sinds 2018 zijn we partners en verloopt alles zo soepel mogelijk. Vooral betrouwbaarheid is erg belangrijk voor ons. Als we op locatie zijn voor de installatie, moeten we erop kunnen vertrouwen dat alle gevraagde onderdelen aanwezig zijn. Denfit levert alles zeer veilig en duidelijk verpakt, en de installatiebox bevat al het montagemateriaal dat we nodig hebben, en een QR-code op de doos leidt ons naar de installatiehandleiding."

"Sinds onze eerste kennismaking met Denfit begin 2018, sprong de kwaliteit van het product en het ontwerp er voor ons uit. We zijn nu al meer dan 5 jaar partners van Denfit en vanwege het hoogste niveau van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice van Denfit, blijft de samenwerking sterker worden. De omgeving in Australië is behoorlijk ruw en het is voor ons van cruciaal belang dat we onze klanten de allerbeste opties kunnen bieden. Denfit geeft ons deze mogelijkheid en heeft bewezen dat we altijd op hen kunnen rekenen, zonder grenzen. We kijken ernaar uit om nog vele jaren met Denfit samen te werken."