Ga naar de inhoud

Inclusie

Denfit streeft naar inclusie door fitnessproducten en -diensten toegankelijk te maken voor mensen van alle achtergronden, niveaus en capaciteiten. We bieden speciaal ontworpen toestellen, die geschikt zijn voor verschillende lichaamsbouw, voor senioren en voor rolstoelgebruikers, waardoor iedereen comfortabel en effectief kan trainen. Bij Denfit geloven we dat iedereen het recht heeft om fit te worden en te blijven, ongeacht hun fysieke beperkingen of leeftijd. Samen bouwen we aan een inclusieve fitnessgemeenschap waar iedereen zich welkom voelt en kan deelnemen aan een gezonde levensstijl.

Urbangym

"Ik doe elke dag een korte training hier bij Van 't Hoflaan in Amsterdam. Ik werk in de gezondheidszorg voor ouderen in dit gebied, en tijdens mijn pauzes grijp ik de kans om actief te blijven en energiek te blijven op deze gebruiksvriendelijke toestellen. Mijn favoriet is dit Crossfit toestel. Ik woon in de Indische buurt en zou graag wat toestellen daar willen hebben. Kun je daar in de toekomst voor zorgen, alsjeblieft?"

"Ik heb een pasgeboren dochtertje. Ze is 3 maanden oud. Ik sport graag elke dag, maar momenteel is elke dag naar de sportschool gaan niet mogelijk. Gelukkig staat dit Streetworkout toestel bij mij in de buurt en kan ik hierheen gaan, trainen en heb ik geen oppas nodig. "

Streetworkout

"Onze samenwerking met Denfit begon in het begin van 2018. Onze initiële taak was het ontwikkelen van drie nieuwe toestellen voor een revalidatiecentrum in Haapsalu, Estland. De samenwerking is buitengewoon succesvol gebleken. Communicatielijnen zijn kort en Denfit reageert altijd snel en doortastend. Dit sluit perfect aan bij de manier waarop wij opereren bij ons bedrijf, MUUW. Het resultaat is een mooie en levendige locatie, speciaal ontworpen voor mensen die leren omgaan met rolstoelen. Het Haapsalu-centrum blijft zeer tevreden over de geboden faciliteiten, wat heeft geleid tot een uitbreiding van rolstoeltoegankelijke toestellen in augustus 2022."