Ga naar de inhoud

Maatwerk

Denfit biedt unieke maatwerkoplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van klanten. Wat Denfit onderscheidt, is de mogelijkheid om binnen één of enkele dagen toestellen op maat te ontwerpen, zonder beperkingen. Bij Denfit is jouw visie onze prioriteit!

"Toewijding om fit te worden is een kernwaarde bij Denfit, waarbij elk vereiste kan worden ingepast in een nieuw, volledig op maat gemaakt product om te voldoen aan de benodigde personalisatie. Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan stations en ze kunnen het Streetworkout/Calisthenics/Crosstraining product creëren dat 100% overeenkomt met elk gegeven set vereisten. Het is een onmiskenbare waarheid dat we geen moment aarzelen tijdens welke bijeenkomst dan ook met klanten, omdat we vertrouwen op het goed ervaren team van Denfit; implementatie van gewenste stations, het upgraden van functionaliteit, altijd volgens de Europese standaard EN16630."

"Het ontwerpproces van Denfit-producten is altijd een plezierige ervaring. Tot op heden hebben we meer dan 25 op maat gemaakte apparaten laten ontwerpen. Dit proces omvat altijd nauwe samenwerking met Denfit, en veel ontwerpen worden naadloos overgebracht naar productie. De mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan specifieke klantbehoeften, maakt het werken aan Denfit-projecten zo plezierig en dynamisch."