Ga naar de inhoud

Professional SportPoint

Met deze fitnesstoestellen breng je de sportschool naar buiten voor een complete training wanneer je maar wilt. Ontmoet trainingsmaatjes in de open lucht en maak nieuwe vrienden. Train met verstelbare gewichten en profiteer van de diversiteit aan fitnessoefeningen die op ieder toestel kunnen worden gedaan. Zowel voor beginners als gevorderde atleten is dit de perfecte gelegenheid om fysiek hard te trainen, je volledige potentieel te benutten en een heldere, gefocuste geest te bereiken terwijl je je fysieke grenzen verlegt met onze kracht- en cardiotrainingen.

Een moderne lijn professionele fitnessapparatuur voor buiten. In totaal zijn er 14 apparaten:
10 krachttoestellen, waarvan 6 met verstelbare gewichten
– 3 cardio toestellen
– 1 krachttoestel voor inclusive gebruikers

De toestellen kunnen direct op beton worden geïnstalleerd of met hun eigen rubberen vloer. De vloerdelen maken de installatie zeer eenvoudig en zeer economisch. Er is alleen een vlakke ondergrond nodig en door de vloerdelen te verbinden is verdere verankering niet nodig. En dankzij de vloeren blijft het trainingsgebied schoon en stabiel. De vloeren kunnen in een cirkel, slangenpatroon en vele andere vormen worden geplaatst. Een veelvoorkomende opstelling is een volledige cirkel van 9 apparaten op een rubberen vloer.

De verstelbare gewichten zitten in een gesloten systeem en kunnen niet worden verwijderd. Door de grote variatie in gewichten is de Sportpoint geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Op ieder toestel is een complete training mogelijk. Elk toestel is voorzien van een instructiesticker met daarop de oefeningen en getrainde spiergroepen. Daarnaast heeft de sticker een QR-code, waardoor er een groot aantal alternatieve oefeningen beschikbaar is. Daarnaast zijn er YouTube-video’s per toestel te vinden waarin alle oefeningen worden getoond.

Vanwege de verstelbare gewichten in een gesloten systeem zijn de Sportpoint toestellen zeer geschikt voor gevangenissen.

We hebben veel kleuren in ons standaardassortiment om de omgeving op te fleuren.

“Step outside and embrace the freedom to move, sweat, and thrive with our outdoor fitness solutions!

Commit to be fit with Denfit!