Ga naar de inhoud

Keer tekenen van ouder worden om en blijf fit met Street Workout

Zijn er tekenen van veroudering die u slapeloze nachten bezorgen? Wil je fit blijven zonder naar de sportschool te gaan? Om je eerste vraag te beantwoorden: leeftijd is slechts een getal en als je vroege tekenen van veroudering ziet, hoef je je daar geen zorgen over te maken, want je kunt het omkeren door een actieve levensstijl te leiden. Wat betreft de tweede vraag, zijn er betere alternatieven om jezelf fit en actief te houden zonder dat je lid hoeft te worden van een dure sportschool. Het aantal mensen dat periodiek naar de sportschool gaat, is de afgelopen jaren gedaald, omdat een drukke levensstijl niet toestaat dat mensen elke dag tijd over hebben om naar de sportschool te rijden. Sportscholen hebben de neiging je ook te beperken tot gereguleerde lichaamsbeweging, die uiteindelijk meer een verplichting kan lijken dan één die je conditie verbetert.

Er zijn natuurlijke manieren om je lichaam fit en actief te houden en de populariteit hiervan neemt toe. Deze fitnessoefeningen helpen je om de gewenste gezondheid en welzijn te bereiken. Bij Denfit promoten we een natuurlijke en gemakkelijke manier om je lichaam fit te houden. Streetworkout is verreweg de beste manier om weer fit te worden en de perfecte balans tussen lichaam en geest te creëren. We bieden fitnessapparatuur die de hele gemeenschap helpt bij het bereiken van een fit lichaam. Een ander positief feit hiervan is het sociale karakter als je samen traint.

Doe mee met de Calisthenics beweging

Calisthenics of Streetworkoutis over de hele wereld enorm populair geworden. Duizenden mensen sluiten zich aan bij deze beweging en hebben zich in groepen verenigd om hun gezondheid en fitheid te verbeteren. We zijn er trots op deel uit te maken van deze beweging met onze Streetworkout. Deze beweging gaat niet alleen over het bereiken van gezondheid en fitness alleen, maar ook over het opbouwen van een positieve mindset die helpt bij het omgaan met stress en werk gerelateerde burn-out. Bar Brothers is een van de meest populaire vormen van deze gezondheids- en welzijnsbeweging, geïnitieerd door twee vrienden Dusan Djolevic en Lazar Novovic.

Bar Brothers is een eenvoudige vorm van progressieve gymnastiektrainingen waarbij alleen een optrekstang wordt gebruikt. De training leidt je lichaam door verschillende stappen en terwijl je doorgaat met deze oefening, worden je botten en spieren sterker. De training is gericht op het alsmaar verhogen van de uitdagingen. Deze progressieve training zorgt voor de wens om hogere doelen te bereiken en verbetert de conditie. Naarmate je meer onnodig vet verbrandt en flexibiliteit in je lichaam krijgt, zul je er jonger uit gaan zien.

Waarom zou u kiezen voor Calisthenics?

Voordat je met Calisthenics gaat beginnen, heb je vast veel vragen. Waarom is dit de beste manier om tekenen van ouder worden tegen te gaan en fit te blijven? Waarom zou je stoppen met sporten en kiezen voor Streetworkout? We laten je enkele van de voordelen van Calisthenics zien en hoe het je lichaam ten goede komt en je algehele levensstijl verbetert.

  • Train het hele lichaam – Calisthenics helpt je bij het trainen van je hele lichaam. Deze vorm van straattraining omvat oefeningen zoals push-ups, pull-ups, dips, squats etc. die nuttig zijn bij het versterken van zowel je boven- als onderlichaam.
  • Uithoudingsvermogen opbouwen – Een van de belangrijkste doelen van elke vorm van lichaamsbeweging is het opbouwen van uithoudingsvermogen. Het beoefenen van Calisthenics helpt je lichaam een groter uithoudingsvermogen te bereiken. Na verloop van tijd zal je lichaam meer stress kunnen handelen zonder op te branden of ongemak te ervaren. Omdat cardiovasculaire training een integraal onderdeel is van deze training, helpt het bij het opbouwen van je spieruithoudingsvermogen.
  • Kracht verbeteren– Je botten en spieren beginnen hun kracht te verliezen wanneer je vooral een zittende levensstijl gaat leiden. Dit zorgt ook voor een gevoel van veroudering in je geest. Calisthenics helpt bij het verbeteren van de kracht in je botten en spieren. In vele legers over de hele wereld worden deze fysieke fitnesstraining programma’s gebruikt voor jonge rekruten. Verbeterde kracht in botten en spieren helpt ook bij het voorkomen van gewrichtsletsel.
  • Herstel flexibiliteit– Naarmate je ouder wordt, begint je lichaam ook flexibiliteit te verliezen. Als je al een tijdje een zittende levensstijl hebt, zou dit een serieus probleem kunnen worden. Natuurlijk zou je willen dat je de flexibiliteit die je had tijdens je tienerjaren en vroege volwassenheid kon terugkrijgen. Sportschooloefeningen blijken vaak contraproductief te zijn en hebben de neiging stijfheid aan je spieren toe te voegen. Bar Brothers of andere Streetworkout training zorgen ervoor dat uw lichaam verschillende flexibele bewegingen maakt. Van top tot teen ervaar je meer flexibiliteit als je regelmatig traint.

Ben je klaar om al deze voordelen te ervaren? We zijn er zeker van dat je geen beter alternatief voor Streetworkout zult vinden om je lichaam fit en actief te houden. Bij Denfit bieden we je de beste Streetworkout / Calisthenics-toestellen en leiden we je naar een betere, fittere en gezondere levensstijl. Wordt onderdeel van de Streetworkout-beweging en geniet van de talloze voordelen die het biedt.