Ga naar de inhoud

UrbanGym

Ben je op zoek naar een fitnessoplossing die gratis, leuk en toegankelijk is voor iedereen? Zoek niet verder dan Denfit Outdoor Fitness UrbanGym! Dit geavanceerde trainingssysteem op basis van lichaamsgewichtsweerstand is ontworpen om je uit te dagen en je tot het uiterste te brengen. De UrbanGym maakt gebruik van een CrossFit-stijl van training waarbij het lichaam de sleutel tot succes is.

Met 30 esthetisch uniek en herkenbaar ontworpen fitnessunits is de Denfit UrbanGym toevoeging aan iedere openbare ruimte. Het moderne ontwerp is ongeëvenaard en maakt het een opvallend kenmerk in elk park, speeltuin of andere buitenruimte. De UrbanGym biedt een full-body workout die alle belangrijke spiergroepen aanspreekt.

En het beste gedeelte? De sport toestellen zijn volledig toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner, een ervaren atleet of een atleet in een rolstoel bent. Het is gratis te gebruiken, zodat je kunt genieten van een uitdagende en lonende training in de buitenlucht.

Spreekt de gebogen top je aan of heb je voorkeur voor een strakke, rechte roestvrijstalen top op een gekleurde staander? Er zijn 3 manieren om te installeren. Met een eigen vloerdeel, waardoor installatie zeer eenvoudig is omdat het toestel volledig geassembleerd wordt geleverd. De vloerdelen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen op een bestaande betegelde ondergrond en op elk vlak oppervlak. En dankzij de vloeren blijft het trainingsgebied schoon en stabiel. Voor plaatsing in zachte ondergrond hebben wij speciale installatieframes ontworpen waarbij geen beton nodig is. En de UrbanGym toestellen kunnen ook direct op beton worden vastgeschroefd.

Word fit, heb plezier en geniet van de buitenlucht met Denfit Outdoor Fitness UrbanGym! “Unleash your inner athlete” met deze innovatieve fitness toestellen en transformeer elke openbare ruimte tot een fitnessparadijs. Doe mee aan de revolutie van outdoor fitness en ervaar vandaag nog de UrbanGym – waar elke training een nieuw avontuur is!

Unleash your potential and get fit with Denfit Outdoor Fitness UrbanGym!

Commit to be fit with Denfit!