Ga naar de inhoud

Streetworkout

Welkom in de wereld van Streetworkout! Ook bekend als Calisthenics, is het een combinatie van atletiek, calisthenics en sport, allemaal met als doel het opbouwen van een sterk en soepel lichaam. Het is een moderne term voor trainingen met lichaamsgewicht die plaatsvinden in openbare parken. Denfit Outdoor Fitness heeft een assortiment van meer dan 80 Streetworkout toestellen waaruit je kunt kiezen, wat de perfecte gelegenheid biedt om je training naar een hoger niveau te tillen.

Streetworkout biedt niet alleen een full-body workout, maar het is ook een ongelooflijk veelzijdige vorm van oefening die bijna overal kan worden gedaan. Oefeningen omvatten pull-ups, chin-ups, push-ups, dips, muscle-ups, sit-ups en squats, maar ook enkele statische (isometrische) houdingen zoals de human flag, front lever, back lever, L-sit en planche.

Maar Streetworkout gaat niet alleen over fysieke fitheid. Het is ook een geweldige manier om je zelfvertrouwen te vergroten, je geestelijke gezondheid te verbeteren en contact te maken met een ondersteunende communitie van gelijkgestemde individuen. Je kunt samen met meerdere mensen trainen, wat uitdaging, competitie en motivatie biedt voor een gezonde levensstijl. Er zijn ook veel Streetworkout -teams en georganiseerde wedstrijden. Tegenwoordig zijn er officiële wedstrijden in de categorieën Dynamics, Statics, Powermoves en Combo’s in het Freestyle-gedeelte.

Veel van onze StreetWorkOut toestellen zijn zeer geschikt om te trainen voor Parkour & Freerunning, Crosstraining, Obstacle trail & Ninja warrior en Bootcamp.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij de Streetworkout-revolutie en ontdek alle geweldige dingen die deze sport te bieden heeft. Of je nu in vorm wilt komen, je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben, Streetworkout is de perfecte keuze voor iedereen die gedurfd, enthousiast en sportief wil zijn in zijn streven naar fitness en persoonlijke ontwikkeling.

Met het assortiment Streetworkout toestellen van Denfit Outdoor Fitness en de groeiende gemeenschap van enthousiastelingen en wedstrijden is er nooit een beter moment geweest om te beginnen.

Stronger together – Street Workout builds community and strength!

Commit to be fit with Denfit!