Ga naar de inhoud

Outdoor Fitness

Al vanaf 2001 ontwikkelt en levert Denfit fitnesstoestellen voor de openbare buitenruimte. Outdoor fitness of buiten fitness is onze core business en inmiddels zijn honderden locaties in Nederland, Europa en Azië met Denfit toestellen ingericht. Bewegen in de buitenlucht zorgt voor een grotere stress afname dan binnen bewegen. Dit komt door het ervaren van frisse lucht en de wind in je gezicht. Bovendien zal het blootstellen aan de zon zorgen voor extra aanmaak van vitamine D in de huid. Al met al heeft outdoor fitness grote voordelen ten opzichte van indoor fitness.

Laagdrempelig

Onze toestellen zijn herkenbaar en zeer eenvoudig in gebruik. Ieder toestel is voorzien van een trainingsinstructie waarop de oefening wordt uitgelegd. Hierdoor is het mogelijk om op een laagdrempelige en leuke manier gratis aan je conditie te werken. Ons assortiment bevat fitness toestellen die voor verschillende doelgroepen geschikt zijn, zodat iedereen zijn eigen uitdaging kan vinden. En bovendien, door samen te sporten kun je elkaar stimuleren en dit leidt tot betere prestaties. Klik hier om te zien welke toestellen voor jou interessant zijn.

Uniek

De Denfit buiten fitness toestellen onderscheiden zich door het ontwerp en vooral ook door de mogelijke manieren van trainen. Onze Professional Sportpoint toestellen zijn uniek, want ze hebben verstelbare gewichten, die niet van het toestel te verwijderen zijn. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met verschillende weerstanden te trainen, en dit maakt de toestellen voor vele sporters erg aantrekkelijk. Op de BenchPress kun je bijvoorbeeld met minimaal 5 kg en maximaal 70 kg trainen. Bekijk hier alle Professional Sportpoint toestellen.

 

 

Het eerst outdoor fitness toestel dat Denfit op de markt bracht, is de Fitpoint. Op de Fitpoint kunnen maar liefst 8 verschillende fitnessoefeningen worden gedaan, en het toestel kan door meerdere sporters tegelijk worden gebruikt. Op de FitPoint kun je bezig zijn met roeien, twisten, bankdrukken, traplopen, pull down, buikspieren, balanceren en steppen. Door de jaren heen is het uiterlijk aangepast, maar de functionaliteit en originaliteit zijn ongeëvenaard gebleven. Klik hier voor informatie over de Fitpoint.

 

StreetWorkout

Denfit StreetWorkout is ons antwoord op de toenemende vraag naar statische fitness toestellen voor buiten, waarbij men op een gymnastische manier traint met alleen het eigen lichaamsgewicht als weerstand. StreetWorkout wordt ook wel Calisthenics of Bar Brothers genoemd en heeft als doel een krachtig en lenig lichaam op te bouwen. De toestellen bestaan uit combinaties van staanders en liggers en bieden tientallen trainingsoefeningen. Het mooie is dat de toestellen voor iedereen geschikt zijn, of je nu een beginner bent of zeer ervaren. Daag jezelf uit en verleg je grenzen. Bekijk het complete StreetWorkout assortiment.