Ga naar de inhoud

Custom made

Bij Denfit willen we fitness voor iedereen toegankelijk maken. Wij geloven dat fitness niet alleen een hobby is, maar een levensstijl en we zijn hier om je te helpen je doelen te bereiken met onze op maat gemaakte Streetworkout en Crosstraining apparaten

Onze producten zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik, zodat je je training naar buiten kunt verplaatsen en wat frisse lucht kunt krijgen terwijl je aan het sporten bent. We hebben al meer dan 70 op maat gemaakte apparaten ontworpen en op deze pagina van onze website kun je een selectie van ze bekijken om inspiratie op te doen voor jouw eigen op maat gemaakte apparaat.

Maar neem niet genoegen met het ontwerp van iemand anders! Bij Denfit weten we dat de fitnessreis van elke persoon uniek is, daarom bieden we een scala aan aanpassingsmogelijkheden voor onze producten. Of je nu een apparaat nodig hebt dat hoger of lager bij de grond staat, breder of smaller is, of specifieke functies heeft om bepaalde spiergroepen te trainen, wij kunnen een product maken dat perfect bij jou en jouw trainingsruimte past.

Onze Streetworkout en Crosstraining apparaten, die grotendeels de basis vormen voor de op maat gemaakte producten, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die zelfs de zwaarste workouts kunnen weerstaan. En met ons gebruiksvriendelijke ontwerp ben je in no-time klaar om te beginnen.

Waarom genoegen nemen met generieke fitnessapparatuur die niet helemaal aan jouw behoeften voldoet? Kies voor Denfit en krijg een op maat gemaakt apparaat dat speciaal voor jou en jouw trainingsruimte is ontworpen. Of je nu een ervaren atleet bent of net begint, onze producten kunnen je helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk vandaag nog onze selectie of vertel ons over jouw unieke behoeften, en laten we het perfecte op maat gemaakte apparaat voor jou creëren!

Op maat gemaakte fitnessapparatuur ontworpen voor jou, door jou

Commit to be fit with Denfit!