Ga naar de inhoud

BasixFit

Welkom bij Denfit Outdoor Fitness BasixFit, jouw ultieme oplossing voor moderne outdoor fitnessapparatuur. Onze Basix-lijn is een statische lijn die ontworpen is om alle spiergroepen te trainen en biedt de perfecte workout voor iedereen. Openbare ruimtes en parken worden verrijkt met deze stijlvolle toestellen in een moderne uitstraling, waardoor de communitie de mogelijkheid krijgt om tegelijkertijd te sporten, sociale contacten te leggen en te genieten van de buitenlucht.

Elke unit in ons BasixFit-assortiment is ontworpen om verschillende spiergroepen te trainen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Dit maakt ze toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, van beginners tot ervaren atleten. Een combinatie van toestellen kan een prachtig parcours vormen dat zeer aantrekkelijk is voor bootcamp, calisthenics en streetworkout. En voor parkour-liefhebbers biedt onze apparatuur de perfecte gelegenheid om te oefenen met rennen, springen, over obstakels gaan en klimmen.

Een selectie van BasixFit-producten is zeer geschikt voor senioren. Het grootste apparaat is de MotionPlus. Dit is een gebruiksvriendelijke trainingsunit die speciaal is ontworpen voor ouderen om fit en gezond te blijven, terwijl ze tegelijkertijd genieten van sociale interactie. Het opbouwen van kracht, flexibiliteit en balans door het gebruik van de MotionPlus verkleint de kans op vallen van ouderen. Dit speelt een grote rol bij de onafhankelijkheid en veiligheid van ouderen, wat leidt tot een betere kwaliteit van leven. Door het gebruik van MotionPlus kunnen ouderen kracht, flexibiliteit en balans opbouwen, wat het valrisico vermindert.

De MotionPlus biedt verschillende oefeningen om de vingers, handen, polsen, armen en schouders te trainen. Daarnaast zijn er verschillende oefeningen die helpen om balans en flexibiliteit te verbeteren. De trap en helling geven sterkere beenspieren. Het standaard toestel bevat: Ramp with stairs/Walking bridge bars/Balance beam/ Wavebar with ring/Arm-wrist exercise/Handbike/5x hurdle/WaxonWaxoff/Balance board/seat/step up plate/Jump touch bar and finger exercise. Het is mogelijk om oefeningen toe te voegen zoals een Stepper, Wheel en Twister, of om bepaalde oefeningen weg te laten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Daarnaast zijn sommige van onze BasixFit-units ontworpen voor rolstoelgebruikers om te werken aan hun gezondheid en welzijn in de frisse buitenlucht, te midden van mensen van alle leeftijden en vaardigheden. Deze toestellen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelen, ter bevordering van inclusiviteit en gemeenschapsgeest.

Een ander geweldig product in deze lijn is de MultiGym. Zes verschillende oefeningen in één apparaat, dat veel fitnessfuncties biedt en ook zeer aantrekkelijk is voor jongeren om sociaal te zijn en actief te blijven.

Bedankt dat u Denfit Outdoor Fitness BasixFit heeft gekozen als uw bron voor buitenfitnessapparatuur. Begin vandaag nog aan uw fitnessreis en ervaar de voordelen van buiten sporten met Denfit.

Transform Your Body, Transform Your Mind, with Denfit BasixFit

Commit to be fit with Denfit!