Ga naar de inhoud
Home » 4 soorten Outdoor fitnessapparatuur die uw gemeente nodig heeft

4 soorten Outdoor fitnessapparatuur die uw gemeente nodig heeft

We leven in een wereld waar fitness bij de meesten van ons op de achtergrond is geraakt. Onze drukke levensstijl en ongezonde eetgewoonten hebben hun tol geëist van onze samenleving. Kijk om je heen en je ziet mensen die lijden aan obesitas, hypertensie en hartproblemen, allemaal dankzij ons gebrek aan tijd en motivatie voor fitness. Naar de sportschool gaan, is voor velen geen optie. Dit is misschien de reden waarom de Bar Brothers – Lazar Novovic en Dusan Djolevic een andere benadering hebben gekozen voor lichaamsbeweging en fitness. Ze begonnen de Calisthenics-beweging die enorm in populariteit is gegroeid.

Bij Denfit zijn we er trots op deel uit te maken van deze beweging en hebben we een groot assortiment fitnessapparatuur voor buiten geïntroduceerd, die helpt om mensen in vorm te houden, het immuniteitsniveau te verbeteren en vooral te helpen bij het voorkomen en beheersen van medische aandoeningen. Met trots introduceren we enkele innovatieve en effectieve fitnessproducten aan verschillende gemeenschappen in Nederland en andere delen van de wereld. We geloven dat fitness een gemeenschapsbeweging is en geen individuele prestatie. Hier zijn vier soorten fitnessapparatuur voor buiten die voor iedere gemeenschap en perfecte investering zijn:

  1. Basix – Als u op zoek bent naar fitnessapparatuur die verschillende spieren in uw lichaam zou trainen zonder dat u een steile leercurve hoeft te doorlopen, dan is Basix wat u nodig heeft. Deze apparatuur bestaat uit 20 statische apparaten die werken op verschillende spiergroepen op je lichaam. De Basix toestellen zijn ideaal voor de senioren in uw gemeenschap. Maar het zijn ook geweldige toestellen voor elke atleet, omdat het hen in staat stelt hun conditie en uithoudingsvermogen op te bouwen.
  2. FitPoint – Dit is een van onze best verkopende producten en over de hele wereld een van de meest populaire fitnessapparatuur voor buiten waar verschillende gemeenschappen enorm van hebben geprofiteerd. Dit toestel biedt 8 verschillende fitnessoefeningen, waarmee u een complete workout kunt doen; de Fitpoint kan worden gebruikt door mensen die hun lichaamsvet willen kwijtraken of mensen die spieren willen opbouwen. Of je nu op zoek bent naar Chin-ups, Pull-downs, Benchpress, step-up of buikspieren, de Fitpoint is een fitnesstoestel waarmee je elke spier in je lichaam kunt trainen. De grootste USP van deze apparatuur is de kleine ruimte die het inneemt en daarmee perfect voor gemeenschappen die geen enorme ruimte hebben om een fitnesszone te bouwen.
  3. Streetworkout – Als u als gemeenschap wilt investeren in de eerste buitenfitness apparatuur om de Calisthenics-beweging op gang te brengen, kunnen we u onze Streetworkout-lijn aanbevelen. Het is een eigentijdse lijn van statische fitnessapparatuur voor buiten met in totaal meer dan 50 apparaten die allemaal met elkaar kunnen worden gecombineerd. De trainingsmethoden verschillen van elkaar door variaties in weerstand, aantal herhalingen, reeksen en pauzes.En samen trainen zorgt voor een uitdaging, gezonde concurrentie en het motiveert de actieve generatie van tegenwoordig.
  4. Gym Combi’s – De Gym Combi’s zijn combinaties van twee of drie verschillende toestellen en hiermee kunnen gebruikers verschillende lichaamsdelen en voor verschillende doelen trainen. Van kracht en uithoudingsvermogen tot cardio en afvallen, deze fitnesstoestellen kunnen door alle leeftijden worden gebruikt, zowel jong als oud. Het is een goede investering voor die gemeenschappen met een oudere bevolking die niet kunnen profiteren van de sportschool. Bovendien combineren de Gym combi’s de fysieke voordelen met het vergroten of onderhouden van je sociale contacten.

Het wordt tijd dat u dit soort outdoor fitnesstoestellen naar uw gemeenschap brengt en geniet van een fitte en actieve levensstijl. Bij Denfit zijn we de toonaangevende leverancier van outdoor fitness in Nederland en richten we ons op kleine en grote gemeenschappen. Via ons grote dealernetwerk over de hele wereld leveren wij complete installaties van fitnessapparatuur.